Over de JuriQuiz

In wat hopelijk de laatste loodjes zijn van de lockdown, willen Mr., Lexxyn Groep en het CPO u en uw kantoorgenoten graag nog wat online vermaak bieden. Kraak uw hersens, test uw kennis, werk samen als een team en neem het op tegen de rest van juridisch Nederland tijdens de enige echte online pubquiz voor juristen: de JuriQuiz!

De quiz vindt plaats op 11 juni om 15:30 uur, en duurt tot ongeveer 17:00 uur. De quiz wordt uitgezonden als livestream op YouTube, en u kunt meespelen als individu of als team.

Inschrijven

U kunt zich tot en met 10 juni inschrijven voor de JuriQuiz. Aan de quiz zijn geen formele inschrijfkosten verbonden, wel vragen wij u om een donatie te doen aan Lawyers for Lawyers van €7,50 per teamlid. U kunt meespelen als team, of als individu. Speelt u mee als team, dan hoeft alleen de teamcaptain zich in te schrijven.

Hoe speelt u mee?

Volg onze drie stappen om mee te spelen:

Presentatie en vragen

De vragen worden opgesteld door de opleiders van het CPO, de redactie van Mr. en de technisch adviseurs van Lexxyn Groep en beloven dus echte breinbrekers te worden.

De presentatie is in handen van advocaat en auteur Christiaan Alberdingk Thijm, partner bij Bureau Brandeis. Hij presenteert u vier ronden van tien vragen in de strijd om de eretitel: Winnaar JuriQuiz 2021.

Wat is er te winnen?

De JuriQuiz speelt u voor de eer en om het goede doel van Lawyers for Lawyers een warm hart toe te dragen. Valsspelen door vragen te googelen kan, maar wij vertrouwen op uw eergevoel om dit niet te doen. De eerlijke overwinning smaakt immers het beste! De winnaar wordt tijdens de live uitzending en op de website van Mr. bekend gemaakt.

Over de JuriQuiz

De JuriQuiz is de online pubquiz voor juridisch Nederland, georganiseerd door Mr., Lexxyn Groep en het CPO.

Privacy policy

Speelt u mee? Nodig uw vakgenoten ook uit!